DESPRE SCULARIE.RO


Din 1993 investim in continuu in software de proiectare, in imprimare 3D, utilaje cu comanda numerica, sudura laser si eroziune cu fir pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate pentru clientii nostrii.

Cum a inceput povestea noastra

Compania noastra a fost infiintata in anul 1978 in Offenbach pe Main, Germania, de catre domnul Dipl.-Ing. Hermann Flörke


De atunci, firma Hermann Flörke GmbH produce articole de manichiura si pedichiura atat pentru consumatorul final, cat si pentru saloane specializate.


S.C. Flörke Production S.R.L a fost infiintata in luna Mai 1993 cu capital 100% german, in localitatea Daia din judetul Sibiu. S.C. Flörke Production S.R.L este structurata pe firma Hermann Flörke GmbH existenta in domeniu din Germania, unde se cunostea tehnologia si existau clientii.

In aceasta locatie proiectam, dezvoltam si producem matrite de injectie mase plastice, stante si SDV-uri, matrite de termoformare, articole de manichiura si pedichiura, articole promotionale si de ambalare. Resursele umane si tehnice de care dispunem, ne ofera posibilitatea sa dezvoltam proiecte de colaborare cu alte companii.


Prezenta activa a S.C. Flörke Production S.R.L. pe piata externa, exprima capacitatea sa de a reactiona eficient la solicitarile pietei. Firma se face remarcata prin imaginatie, idei de produse noi si tehnologie moderna. Conceptia moderna a produselor noastre, fiabilitatea sporita, parametrii calitativi superiori au dus la largirea pietei de desfacere. Capacitatea tehnica, operativitatea si calitatea de executie, au permis realizarea de produse adaptate la cerintele pietei cu un inalt grad de calitate si un design modern.


Istoria noastră în etape


1993


S.C. Flörke Production S.R.L isi incepe activitatea prin productia de pile de unghii.


1994


Este pusa in functiune prima masina de injectie mase plastice a departamentului Scularie.


1999


Prin achizitia unei masini de injectie Arburg 470 in cadrul departamentului Plastic, marimea produselor injectate se poate dubla ca volum.


2004


Asociatia profesionala a bunurilor de larg consum din mase plastice desemneaza pila minerala Ethno, produsul anului.


2005


Se implementeaza programul 3D CAD SolidWorks.


2006


Se investeste intr-un centru de frezare CAM.


2007


Isi incepe activitatea prima masina de injectie mase plastice cu doua componente si prima masina hidraulica de stantat.


2008


Produsul anului! Noul ZeckEck – instrument pentru indepartarea capuselor.


2010


Se fac investitii suplimentare in tehnologia de termoformare pentru obținerea de noi ambalaje (blistere si display-uri).


2012


Se aplica noi tehnici de imprimare digitala directa pe orice suport, cu pana la 4 culori.


2014


Se finalizeaza constructia unei noi hale pentru departamentul Scularie.


2015


Se achizitioneaza doua masini de eroziune Mitsubishi: o masina de eroziune cu electrod masiv si o masina de eroziune cu fir.


2017


CAD - SolidWorks 2017, CAM - SolidCAM 2016, CNC, EDM. În plus 5S, ISO9001, BSCE, SEDEX 4 coloane, şi se continuă.

Partenerul tau de incredere

25 de ani de proiectare si executie de matrite. Partenerii nostri fac parte din industria auto, cosmetica, electronica, alimentara si altele.

Contacteaza-ne

Clientii & Partenerii nostri