SERVICII

parallax background

Va oferim servicii de proiectare, dezvoltare si productie matrite de injectie mase plastice, masurare CMM, stante si SDV-uri, matrite de termoformare, articole de manichiura si pedichiura, articole promotionale si de ambalare.
Resursele umane si tehnice de care dispunem, ne ofera posibilitatea sa dezvoltam proiecte de colaborare cu alte companii.


Servicii de scularie


Cere oferta

Vasta experienta a echipei de lucratori precum si dotarile tehnice moderne ale departamentului permit executarea proiectelor respectand cerintele stricte de calitate si precizie: proiectare si executare de matrite de injectie mase plastice, matrite de termoformare, stante de decupare/ambutisare metal, precum si diverse SDV-uri pentru clienti din diferite domenii: industria auto, industria alimentara si bunuri de larg consum.

Proiectam, executam si reparam matrite de injectie mase plastice pentru industria automotive si industriile de produse de larg consum, inclusiv industria alimentara.Proiectare CAD-CAM-CAE


Cere oferta

Departamentul Proiectare este dotat cu statii grafice de ultima generatie, imprimanta 3D, plotter A0, iar partea de proiectare se face cu ajutorul software-ului SolidWorks 2018, care ofera o paleta larga de functii si instrumente specifice designului 2D si 3D. Cu ajutorul acestui software ciclul de dezvoltare al produselor este semnificativ accelerat.

Injectie mase plastice


Cere oferta

Departamentul de injectie mase plastice este dotat cu masini de injectie moderne dotate cu roboti si uscatoare pentru materialul plastic. Utilizam o gama larga de polimeri si efectuam comenzi de volum mare dar si de volum mic.
Datorita layout-ului inteligent si a fortei de munca bine pregatita suntem foarte flexibili si putem face probe de injectie pentru matritele produse in scularia noastra.

Stantare metal


Cere oferta

Departamentul asigura realizarea operatiilor de stantare, indoire si ambutisare. Cele 7 prese hidraulice si excentrice din cadrul departamentului permit prelucrarea tablei cu grosimi de pana la 2 mm.


Presa hidraulica WANZKE A-SPS-45 45tf

Max. 2mm tabla de inox

Presa excentrica MULLER EXP 35 35tf

Max. 1mm tabla de inox


Prese excentrice 3tf – 22tf

Prese de nituire

Termoformare


Cere oferta

Termoformam pentru industria cosmetica, industria alimentara si industria auto, asiguram ambalaje, separatoare, suporti de prezentare etc.


ILLIG 400mm x 500mm

Folie max. 1mm

ILLIG 500mm x 770mm

Folie max. 1mm

Servicii de imprimare


Cere oferta

Departamentul asigura posibilitatea de tampografie, serigrafie si print digital prin tehnologie UV pe aproape orice tip de material, folosind utilajele de ultima generatie din dotare.


Dispozitive imprimare digitală UV 4 CULORI

Prese tampografie


Dispozitive serigrafie

Dispozitiv Hot Stamping

Partenerul tau de incredere

25 de ani de proiectare si executie de matrite. Partenerii nostri fac parte din industria auto, cosmetica, electronica, alimentara si altele.

Contacteaza-ne

Clienti & Parteneri