Proiectare CAD-CAM-CAE


Departamentul Proiectare este dotat cu statii grafice de ultima generatie, imprimanta 3D, plotter A0, iar partea de proiectare se face cu ajutorul software-ului SolidWorks 2014 care ofera o paleta larga de functii si instrumente specifice designului 2D si 3D. Cu ajutorul acestui software, erorile de proiectare sunt diminuate, iar ciclul de dezvoltare al produselor este semnificativ accelerat.


Imprimare 3D


Pentru o prototipare rapida, crearea de obiecte functionale si a machetelor va oferim serviciul de imprimare 3D cu material plastic ABS. De la proiectul 3D realizat cu software-ul de proiectare pana la obiectul fizic este doar un singur pas. Dimensiunea maxima a produsului pe care il putem imprima este de 203 x 203 x 305 mm.


Servicii de scularie


Vasta experienta a echipei de lucratori precum si dotarile tehnice moderne ale departamentului permit executarea proiectelor respectand cerintele stricte de calitate si precizie: proiectare si executare de matrite de injectie mase plastice, matrite de termoformare, stante de decupare/ambutisare metal, precum si diverse SDV-uri pentru clienti din diferite domenii: industria auto, industria alimentara si bunuri de larg consum.


Injectie mase plastice


În departamentul Injecţie mase plastice, dotat cu 10 maşini de injecţie performante, realizăm repere din diferite materiale plastice la cererea clienţilor noştri: PP, PC, PS, ABS, POM, PA, SB, TPE, PE, TPU etc.


Termoformare


Termoformam pentru industria cosmetica, industria alimentara si industria auto, asiguram ambalaje, separatoare, suporti de prezentare etc.

Stantare metal


Departamentul asigura posibilitatea operatiilor de stantare, indoire si ambutisare. Cele 7 prese hidraulice si excentrice din cadrul departamentului permit prelucrarea tablei cu grosimi de pana la 2 mm.


Servicii de imprimare


Departamentul asigura posibilitatea de tampografie, serigrafie si print digital prin tehnologie UV pe aproape orice tip de material, folosind utilajele de ultima generatie din dotare.


Sus