Flörke Production Scularie

Despre noi


image

Flörke Production Scularie

Compania noastră a fost înfiinţată în anul 1978 în Offenbach pe Main de către domnul Dipl.-Ing. Hermann Flörke. De atunci, firma Hermann Flörke GmbH produce articole de manichiură şi pedichiură atât pentru consumatorul final, cât şi pentru saloane specializate.

S.C. Flörke Production S.R.L a fost înfiinţată în mai 1993 cu capital 100% german, în localitatea Daia din judeţul Sibiu. S.C. Flörke Production S.R.L este structurata pe firma Hermann Flörke GmbH existenta în domeniu din Germania, unde se cunostea tehnologia si existau clientii.

În această locaţie proiectăm, dezvoltăm şi producem matrite de injectie mase plastice, stante si SDV-uri, matrite de termoformare, articole de manichiură şi pedichiură, articole promoţionale şi de ambalare. Resursele umane şi tehnice de care dispunem, ne oferă posibilitatea să dezvoltăm proiecte de colaborare cu alte companii.

Prezenta activa a S.C. Flörke Production S.R.L. pe piata externa, exprima capacitatea sa de a reactiona eficient la solicitarile pietei. Firma se face remarcata prin imaginatie, idei de produse noi si tehnologie moderna. Conceptia moderna a produselor noastre, fiabilitatea sporita, parametrii calitativi superiori au dus la largirea pietei de desfacere. Capacitatea tehnica, operativitatea si calitatea de executie, au permis realizarea de produse adaptate la cerintele pietei cu un inalt grad de calitate si un design modern.


Sus

Copyright © 2020 Flörke Production SRL